live μουσικη

jam party 4.2015

Σάββατο 4 Απριλίου 2015
JAM PARTY στις 20.30

Με ένα ανοιχτό jam πάρτυ κλείνουμε τον φετινό πρώτο κύκλο του σεμιναρίου “Ήχος & τρόπος της gypsy jazz κιθάρας” στο χώρο ελεύθερης έκφρασης και δημιουργίας “Κλέφτες”, όπου και πραγματοποιήθηκαν τα μαθήματα.

Στο πάρτυ αυτό θα δοθούν οι βεβαιώσεις στους συμμετέχοντες στα τρία τμήματα που λειτούργησαν τη χειμερινή περίοδο 2014-2015, θα υπάρξει μικρή ενημέρωση για το τμήμα του δεύτερου κύκλου που θα πραγματοποιηθεί το Μάιο και …θα πιούμε τσιπουράκι, κρασάκι ή μπυρίτσα, θα γνωριστούμε μεταξύ μας και θα τζαμάρουμε!

Το πάρτυ είναι ανοιχτό οπότε σας περιμένουμε όλους…. συμμετέχοντες και μη… μουσικούς και μουσικόφιλους!

Είσοδος ελεύθερη!!!

space

jazz

Παρασκευή 27 Μαρτίου στις 21.00

ΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ GROUP LIVE

Jazz standards με τους:
Νίκο Αλεξανδρίδη στο σαξόφωνο
Στάθη Διαμαντίδη στο μπάσο
Γιάννη Μπαφαλουκα στο πιάνο και
Αλέξανδρο Coulon στα drums

*Είσοδος με ελεύθερη συνεισφορά*

spacevalia calda

Σάββατο 21 Φλεβάρη στις 21.00

VALIA CALDA live

Οι Valia Calda έρχονται για πρώτη φορά στους «Κλέφτες», ως μέρος μιας σειράς εμφανίσεων στην Ελλάδα για την παρουσίαση της καινούριας τους δισκογραφικής δουλειάς.

Rob Milne – μπάσο κλαρινέτο
Sam Warner – τρομπέτα/φιλικόρνο
Nikos Ziarkas – κιθάρα/electronics
Thodoris Ziarkas – κοντραμπάσο
Gaspar Sena – τύμπανα

Οι Valia Calda είναι ένα σχήμα που δημιουργήθηκε στο Λονδίνο από τους αδελφούς Θοδωρή και Νίκο Ζιάρκα. Μια ιδέα που ξεκίνησε λόγο του κοινού τους ενδιαφέροντος για την σύνθεση μουσικού υλικού, το οποίο είναι έντονα επηρεασμένο από την ελληνική παράδοση και αντλεί επιρροές από πολλά άλλα μουσικά είδη.
Η ανάμειξη του Νίκου και του Θοδωρή με την ελληνική παραδοσιακή μουσική από μικρή ηλικία μαζί με το μετέπειτα ενδιαφέρον για την σύγχρονη μουσική, τους παρότρυνε να συνδυάσουν μεσογειακούς ήχους, avant garde jazz, σύνθετους ρυθμούς των Βαλκανίων και τον ελεύθερο αυτοσχεδιασμό.
Η ποικιλομορφία της ρυθμικής γλώσσας, των αυτοσχεδιασμών και των ήχων, καθώς και οι πειραματικές διασκευές ελληνικών παραδοσιακών τραγουδιών αποτελούν το μουσικό υλικό του συγκροτήματος. Κάθε μέλος προσεγγίζει αυτό το υλικό με ιδιαίτερη δημιουργικότητα διευρύνοντας τις ηχητικές δυνατότητες και την εξέλιξη του σχήματος.

Οι Valia Calda ήταν πρόσφατα καλεσμένοι να δώσουν μια συναυλία στο Royal Albert Hall του Λονδίνου στο πλαίσιο συναυλιών του BBC Proms, όπου η συγκεκριμένη συναυλία ηχογραφήθηκε και αναμεταδόθηκε από το BBC Radio 3. Άλλες πρόσφατες εμφανίσεις συμπεριλαμβάνουν το London Jazz Festival ‘14, Cambridge JazzWeekend κ.α.
Η πρώτη τους δισκογραφική δουλεία (ΕP) κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2014 ως αυτόνομη παραγωγή.

www.valiacaldaproject.com

*Είσοδος με ελεύθερη συνεισφορά*

space

lkj

Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ 21.00

ΕΝΑΡΞΗ 21:30

Οι »Κλέφτες» φιλοξενουν τέσσερις φίλους μουσικούς από την Κρήτη και την Αθήνα οι οποίοι συναντιούνται για να πειραματιστούν σε μουσικές που έχουν ως βάση την παράδοση, με σκοπό να εκφράσουν το χθες στο σήμερα. Θα παρουσιάσουν δικές τους συνθέσεις αλλά και διασκευές από παραδοσικά και σύγχρονα κομμάτια εντός και εκτός ελλάδας, με έντονη αυτοσχεδιαστική διάθεση.

Γιώργος Παπαϊωάννου – Βιολί

Γιώργος Μαυρομανωλάκης – Ούτι, Λαούτο, Τραγούδι

Νίκος Παπαϊωάννου – Τσέλο

Μανούσος Κλαπάκης – Κρουστά

*Είσοδος με ελεύθερη οικονομική συνεισφορά*

space

unnamed

Σάββατο 12 Απριλίου 2014

ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ 20:30

ΕΝΑΡΞΗ 21:00

«Weaving Worlds»

Ο Paul Goodman είναι μουσικός και συνθέτης με μεγάλη εμπειρία σε ποικίλες τροπικές μουσικές παραδόσεις. Μέσα από την μαθητεία του στο Μουσικό Εργαστήριο Λαβύρινθος του Ross Daly αλλα και την προσωπική του γνωριμία μέσα από τα ταξίδια του, με μεγάλους δασκάλους, ήρθε σε επαφή με την ποικιλία και τον συνδυασμό των ήχων διαφόρων παραδόσεων μέσα από σύνολα που σπάνε τα όρια του παραδοσιακού και του αναμενόμενου. Η μουσική του εμπειρία και η εσωτερικότητα του ήχου του, δίνουν ένα χαρακτηριστικό προσωπικό ύφος στις συνθέσεις του. Η αιώρηση ανάμεσα στο παλιό και το σύγχρονο, το στοιχείο της έκπληξης και οι ασυνήθιστες μελωδικές και ρυθμικές γραμμές είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που κάνουν τον ήχο του Paul Goodman τόσο ιδιαίτερο.

Η Μανωλία Κοκολογιάννη είναι μουσικός και ζωγράφος. Μέσα από την ενασχόλησή της και με τις δύο αυτές τέχνες αντιμετωπίζει ζητήματα όπως η σύνδεση της παραδοσιακότητας με την πρωτοπορία και η συμπύκνωση του χρόνου από την δημιουργιά ενός έργου ως την ώρα που αυτό παρουσιάζεται στο κοινό.

Weaving Worlds είναι οι κόσμοι πέρα από τον χρόνο και τα όρια των συνόρων που δημιουργεί η μουσική τους. Υφαίνοντας στοιχεία από διάφορες παραδόσεις με τις προσωπικές ιδέες τους δημιουργούν μια νέα μουσική εμπειριά.

*Είσοδος με ελεύθερη οικονομική συνεισφορά*

space

kathak

Σάββατο 5 Απριλίου 2014

ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ 20:30

ΕΝΑΡΞΗ 21:00

Classical Dance and Music from India

Χριστίνα Ζάννη Kathak Dance (κλασικός ινδικός χορός)

Λέο Φερνάντες Tabla (ινδικό κρουστό)

Γιώργος Μητσικάρης Bansuri (ινδικό φλάουτο)

Στην παράσταση θα δούμε κλασικές βορειο-ινδικές συνθέσεις χορού, με συνοδεία κρουστών και μελωδίας, θα ακούσουμε το μελωδικό σόλο του ινδικού φλάουτου, το ρυθμικό σόλο της Τάμπλα και τον αυτοσχεδιασμό των δύο μαζί. Τόσο οι ρυθμοί και οι μελωδίες, όσο και οι χορογραφίες που θα παρουσιαστούν, προέρχονται από την ινδική παράδοση όπως αυτή μεταδόθηκε από δάσκαλο σε μαθητή επί σειρά αιώνων. Σκοπός αυτής της παράδοσης είναι μέσα από την τέχνη ο άνθρωπος να γαληνέψει, να ξεκουράσει το νου και να ευτυχίσει με τον εαυτό του και τους γύρω του.

*Θα σερβίρεται παραδοσιακό ινδικό τσάι μασάλα και γλυκίσματα απο βιολογικά υλικά.

* *Είσοδος με ελεύθερη οικονομική συνεισφορά*

space

suenos gitanos

LIVE Κυριακή 23 Μαρτίου 2014, προσέλευση από τις 19.30

GYPSY JAZZ JAM NIGHT 

Με αφορμή την ολοκλήρωση του δεύτερου κύκλου του σεμιναρίου «Ήχος & τρόπος της gypsy jazz κιθάρας» ο χώρος πολιτιστικών δράσεων Κλέφτες και οι Diminuita σας προσκαλούν σε μια βραδιά με gypsy jazz! Μια βραδιά αυτοσχεδιασμού με εναρκτήριο λάκτισμα από τους νεοσύστατους «Sueños Gitanos» σε παγκόσμια πρώτη και τους «Diminuita» και ανοιχτό jamming στη συνέχεια!

DIMINUITA

Με αρχή το 2007, oι Diminuita έχουν πραγματοποιήσει πολλές εμφανίσεις σε μουσικούς χώρους και φεστιβάλ σε όλη την Ελλάδα και από το 2010 ξεκίνησαν να παρουσιάζουν τη δουλειά τους και στην Ευρώπη (με εμφανίσεις σε Βέλγιο, Ολλανδία, Γαλλία, Πολωνία, Γερμανία). Κορυφαίες στιγμές των εμφανίσεων αυτών το 2012, ήταν οι συμμετοχές τους στο Django@Liberchies Festival στη γενέτειρα του D.Reinhardt στο Βέλγιο και στο International Gypsy Jazz Meeting στο Wroclaw της Πολωνίας. Διασκευές συνθέσεων του Django Reinhardt και άλλων συνθετών της εποχής καθώς και πρωτότυπες συνθέσεις του σχήματος, από τον πρώτο τους επίσημο δίσκο με τίτλο «Α-rhythmology» (2011) με έμφαση στον καθαρό, φυσικό ήχο των ακουστικών οργάνων και στην ελευθερία της μουσικής, αυτοσχεδιαστικής έκφρασης. Με τον αέρα του swing κι αρμονικές αναφορές στο bebop, πρωτότυπες μελωδικές γραμμές, αλλά και ρυθμική ευελιξία.

Γιώργος Παπαδογιάννης κιθάρα

Έφη Σαράντη κιθάρα

www.diminuita.com

hello@diminuita.com

SUENOS GITANOS

Οι «Sueños Gitanos» (τα όνειρα των τσιγγάνων) είναι τρεις φίλοι που γνωρίστηκαν μέσα από την αγάπη για την gypsy jazz μουσική. Αυτό που τους ένωσε σαν παρέα και εξελίσσει τη μουσική τους σχέση είναι τα κοινά ακούσματα από ένα ευρύτερο φάσμα που περιλαμβάνει τα swing, τα βαλς,τη bossa nova αλλά και τη μουσική των Βαλκανίων και την pop των 80’s!

Γιώργος Μουρίκης

Βασίλης Αντωνόπουλος

Γιώργος Πατσιώτης

*Είσοδος με ελεύθερη οικονομική συνεισφορά*

Στο χώρο θα δίνονται πληροφορίες για τα επόμενα τμήματα του σεμιναρίου «Ήχος & τρόπος της gypsy jazz κιθάρας», που θα πραγματοποιηθούν μέσα στο 2014.

space

Rima

LIVE – Σάββατο 25/1 ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ 20:30
ΕΝΑΡΞΗ 21:00

*Είσοδος με ελεύθερη οικονομική συνεισφορά*
Το ντουέτο RIMA δημιουργήθηκε από τους ουτίστες Χρήστο Σύγγελο και Σταύρο Παπακυρίτση, στις αρχές του 2013. Με αφετηρία τη σχέση τους με το ούτι, αναζητούν τρόπους διαλόγου και κοινής μουσικής πράξης, βασισμένους στην ιδιαίτερη φύση και τις δυνατότητες αυτού του οργάνου. Έχοντας σαφείς επιρροές από το περιβάλλον στο οποίο εμφανίστηκε το ούτι, την τροπική μουσική της Ανατολικής Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής, δημιουργούν και παρουσιάζουν δικές τους συνθέσεις, στις οποίες ενσωματώνουν αρμονικά και μελωδικά στοιχεία και από τη δυτική μουσική. Με επιδίωξη την απλότητα ύφους και την εκφραστικότητα, αναδεικνύουν ταυτόχρονα και την ευελιξία και τη δυναμική που μπορεί να αποδώσει ένα ντουέτο.Συχνά στις εμφανίσεις τους, οι ενορχηστρώσεις τους για δύο ούτια συμπληρώνονται δημιουργικά από τα κρουστά του Αλέξη Νόνη (νταραμπούκα, στάμνα, μπεντίρ).https://www.facebook.com/pages/RIMA-oud-duo/444080732363415?ref=hlΠάρτε μια γεύση!:
https://www.youtube.com/watch?v=pXoge6bV_ig
space

diminuita 18.1 DIMINUITA @ Κλέφτες ΛΆΙΒ – Σάββατο 18/1 

ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ 20:30

ΕΝΑΡΞΗ 21:00

* Είσοδος με ελεύθερη οικονομική συνεισφορά *

«DIMINUITA» (ευρωπαϊκό swing) Με αρχή το 2007, oι Diminuita έχουν πραγματοποιήσει πολλές εμφανίσεις σε μουσικούς χώρους και φεστιβάλ σε όλη την Ελλάδα και από το 2010 ξεκίνησαν να παρουσιάζουν τη δουλειά τους και στην Ευρώπη (με εμφανίσεις σε Βέλγιο, Ολλανδία, Γαλλία, Πολωνία, Γερμανία) με κορύφωση την εμφάνιση τους στο Django@Liberchies Festival στη γενέτειρα του D.Reinhardt στο Βέλγιο και τη συμμετοχή τους στο International Gypsy Jazz Meeting στο Wroclaw της Πολωνίας το 2012. Διασκευές συνθέσεων του Django Reinhardt και άλλων συνθετών της εποχής καθώς και πρωτότυπες συνθέσεις του σχήματος, από τον πρώτο τους επίσημο δίσκο με τίτλο ‘a-rhythmology’ (2011) με έμφαση στον καθαρό, φυσικό ήχο των ακουστικών οργάνων και στην ελευθερία μουσικής, αυτοσχεδιαστικής έκφρασης. Με τον αέρα του swing κι αρμονικές αναφορές στο bebop, πρωτότυπες μελωδικές γραμμές, αλλά και ρυθμική ευελιξία.

Γιώργος Παπαδογιάννης – κιθάρα

Έφη Σαράντη – κιθάρα

Κώστας Πατσιώτης – κοντραμπάσο

www.diminuita.com

hello@diminuita.com

http://www.youtube.com/watch?v=O1dtgwAs4wg

space

afisa A3_kleftes_NedaΝέδα

Σύγχρονες Συνθέσεις από τη Μουσική Παράδοση της Ανατολικής Μεσογείου                                                            

8/12/13

ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ στις 20.00

*Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας λόγω περιορισμένων θέσεων*

Οι «Νέδα» δημιουργήθηκαν την άνοιξη του 2012 από τους: Χρήστο Μπάρμπα (Νέι, φωνή), Βικτώρια Τάσκου (ούτι), Γιώργο Παπαϊωάννου (βιολί, τσέλο), και Παύλο Σπυρόπουλο (κοντραμπάσσο) μετά τη γνωριμία τους στο Μουσικό Εργαστήριο «Λαβύρινθος» Χουδετσίου, Κρήτης. Με μια ευρεία εμπειρία τόσο στους χώρους της παραδοσιακής και οθωμανικής κλασικής μουσικής όσο και στην ευρωπαϊκή παλαιά και κλασική μουσική, έχουν συνεργαστεί με πολυάρυθμα συγκροτήματα και καταξιωμένους καλλιτέχνες εντός και εκτός Ελλάδος όπως, μετάξυ άλλων: Ross Daly, Erkan Ogur, L’Ham de foc, Ευγένιο Βούλγαρη, Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Ηρακλείου, Ψαραντώνη, Murat Aydemir, Derya Turkan, Nedyalko Nedyalkov, Αman Aman,… Ισορροπώντας μεταξύ μουσικής παράδοσης και σύγχρονης δημιουργίας, οι Νέδα συνδυάζουν τις πλούσιες μουσικές τους εμπειρίες και επιρροές σε πρωτότυπες συνθέσεις και τραγούδια που περιέχουν ταυτόχρονα στοιχεία κλασικά και λαϊκά, τροπικά και τονικά, δημιουργώντας έναν ξεχωριστό μαγευτικό ήχο που συνδέει το ηχοτοπίο του Ελλαδικού χώρου τόσο με την Ανατολή όσο και την Ευρώπη.

Σύνδεσμοι στο youtube:

Μουσείο Λαϊκών Οργάνων, Πλάκα: http://www.youtube.com/watch?v=fRZ4CQiuITw

Από την εμφάνιση των Νέδα στο 4ο Χουδέτσι Φεστιβάλ, 2013: http://www.youtube.com/watch?v=rZak_0M_IHM

Φεστιβάλ Ευηχή Πόλη, Βυζαντινό Μουσείο, Βέροια http://www.youtube.com/watch?v=hW7-aH6Y8iw

Khatawat, Φορλί – Ιταλία https://www.youtube.com/watch?v=ioc5n0iz_3c

3ο Φεστιβάλ Χουδετσίου

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_IoPL9q9Afw#!

https://www.youtube.com/watch?v=_SzplgRokOM

Πληροφορίες:  www.nedamusic.com / info@nedamusic.com

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ

space

raaKLEFTESlowres

                                                           *R.A.A.*

                                         REDUCTIO AD ABSORDUM

                                                           16/11/13

ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ στις 20.30 ΈΝΑΡΞΗ στις 21.00

Το Σάββατο 16/11 οι “Κλέφτες” καλωσορίζουν στο χώρο τους το μουσικό δίδυμο «R.A.A.».

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΗΛΙΧΟΣ στο πιάνο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΤΑΥΡΙΝΟΣ στην τρομπέτα

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ

space

s-pan-poster26-10-A3-web

*Spyros Pan*   

26/10/13

ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ στις 20.30

ΈΝΑΡΞΗ στις 21.00

Το Σάββατο 26/10 οι “Κλέφτες” καλωσορίζουν στο χώρο τους τoν Σπύρο Παν!

Ο Σπύρος Παν και το Hang συναντήθηκαν το Σεπτέμβριo του 2007. Από τότε ξεκίνησαν μαζί ένα ταξίδι σύνδεσης με προορισμό την εξερεύνηση των δυνατοτήτων του ιδιαίτερου αυτού μουσικού οργάνου. Συνθέτει μόνος του τη μουσική του, η οποία έχει στοιχεία new age, ethnic & ambient. Για τον ίδιο η μουσική έκφραση αντιπροσωπεύει μια κατάθεση ψυχής, μια προσπάθεια εξωτερίκευσης και επικοινωνίας του εσωτερικού κόσμου. Ένα μονοπάτι το οποίο βαδίζεται ελεύθερα δίχως κανόνες ή σχολές. Επηρεάζεται από την προσπάθεια του ανθρώπου να αποτινάξει από πάνω του τα πέπλα του φόβου, από τη δύναμη της ψυχής, και την λαμπερή ποιότητα της Αγάπης. Καθημερινές στιγμές απλές, ανθρώπινες αποτελούν το μουσικό καμβά για τις συνθέσεις του.

Πάρτε μια γεύση! http://www.youtube.com/watch?v=uVYZi5T2O4w https://www.facebook.com/spyrospan.hang www.spyrospan.com

space

bandallusia

                                                   *Bandallusia*                                                12/10/13 στις 20.30

Αυτό το Σάββατο οι “Κλέφτες” καλωσορίζουν στο χώρο τους τούς “Βandallusia” μια μπάντα που αποτελείται απο οκτώ άτομα και της αρέσει να διασκευάζει μουσικές απο Ελληνικό Ρόκ, Classic Rock, Reggae, Έντεχνο, ρεμπέτικο και παραδοσιακό. Κιθάρες, καχόν, φλάουτο, μπουζούκι, μπαγλαμάς… τρείς φωνές και μερικά ακόμα οργανάκια εναλλάσσονται στο πρόγραμμά τους! Σε λίγο καιρό αναμένουμε και δικό τους υλικό το οποίο αυτό τον καιρό βρίσκεται ινπρόγκρες..!

Πάρτε μια γέυση! http://www.youtube.com/watch?v=yeolShIy6cI https://www.facebook.com/pages/Bandallusia/204759539615152

space

naif                                                           «Naif»                                                                                                         5/10/13 στις 20.30

Αυτό το Σάββατο οι “Κλέφτες” καλωσορίζουν στο χώρο τους τούς “Naif” ένα λαϊκό τρίο που διασκευάζει ελληνικά τραγούδια, άλλοτε με λόγια, άλλοτε χωρίς… Naif. Δυο φωνές κι ενα κοντραμπασο (Μαν.Σιδερίδης). Ο Σταύρος Ζιώγας – κατα κόσμον Μπάκουρος – με το μπουζουκάκι του και η Ειρήνη Σγουρίδου με το φλάουτο και τα κρουστά της σε τραγούδια του Έρωτα και της Αλητείας που γράφτηκαν από αξιόλογους δημιουργούς τα τελευταία εκατό χρόνια στην χώρα μας, με κοινό παρονομαστή την φαντασία και το απλό μα ποτέ απλοϊκό λαϊκό αισθητήριο – που συναντιέται ακόμη και στα λεγόμενα «λόγια» τραγούδια – κι ως τέτοια επιλέχτηκαν και διασκευάστηκαν για μικρή λαϊκή ορχήστρα υπό μορφήν σπουδής. http://naifnaifgr.blogspot.gr/ naifnaifgr@gmail.com https://www.youtube.com/watch?v=SABr6Y88TOo&feature=player_embedded

space

diminuita-logo1

21/9/13 στις 20.30

Οι Diminuita για πρώτη φορά στους «Κλέφτες» της οδού Γ’ Σεπτεμβρίου 174, το Σάββατο 21/9/2013 στις 20.30. Στον Α’ όροφο… χτυπήστε το κουδούνι. Μουσική για μυημένους με ησυχία για ν’ ακούγονται οοοόλες οι νότες, ξύλινο πάτωμα για χορό και ελεύθερη (με ελεύθερη συνεισφορά) είσοδο! Και νωρίς για να μην ενοχλούμε τους γείτονες!

Με αρχή το 2007, oι Diminuita έχουν πραγματοποιήσει πολλές εμφανίσεις σε μουσικούς χώρους και φεστιβάλ σε όλη την Ελλάδα και από το 2010 ξεκίνησαν να παρουσιάζουν τη δουλειά τους και στην Ευρώπη (με εμφανίσεις σε Βέλγιο, Ολλανδία, Γαλλία, Πολωνία, Γερμανία) με κορύφωση την εμφάνιση τους στο Django@Liberchies Festival στη γενέτειρα του D.Reinhardt στο Βέλγιο και τη συμμετοχή τους στο International Gypsy Jazz Meeting στο Wroclaw της Πολωνίας το 2012. Διασκευές συνθέσεων του Django Reinhardt και άλλων συνθετών της εποχής καθώς και πρωτότυπες συνθέσεις του σχήματος, από τον πρώτο τους επίσημο δίσκο με τίτλο ‘a-rhythmology’ (2011) με έμφαση στον καθαρό, φυσικό ήχο των ακουστικών οργάνων και στην ελευθερία μουσικής, αυτοσχεδιαστικής έκφρασης. Με τον αέρα του swing κι αρμονικές αναφορές στο bebop, πρωτότυπες μελωδικές γραμμές, αλλά και ρυθμική ευελιξία. www.diminuita.com hello@diminuita.com

http://www.youtube.com/watch?v=O1dtgwAs4wg

Advertisements